در این بخش از طراحی سایت فروشگاهی، مراحل اتصال سایت به سرچ کنسول و معرفی قسمتهای مختلف این ابزار را ببینید.
قالب یا پوسته همان ظاهر سایت است که کاربر در اولین نگاه بعد از ورود به سایت شما آن را میبیند. این ظاهر باید به بهترین شیوه ممکن طراحی و کد نویسی شده، قابل توسعه و سفارشیسازی باشد.
یکی از مهمترین بخشهایی که ما در طراحی سایت فروشگاهی به آن توجه میکنیم، استفاده از طرحهای اختصاصی برای صفحات آن است. منظور از طرح اختصاصی، استفاده از طرح گرافیکی و رابط کاربری که منعکس کنندهی نوع برند و محصول آن فروشگاه باشد.
کلماتی را انتخاب کنید که سرچ بیشتری در میان کاربران دارند؛ ابزارهای رایگان و پولی زیادی وجود دارند که میتوانید کلمات کلیدی مناسب و میزان سرچ ان ها را به دست آورید.
کاربران یا همان مشتریان می توانند در منزل، محل کار یا هر مکان دیگری بنشینند و به آسانی خرید اینترنتی خود را انجام دهند.
اکثر قالبها امکان تغییر و سفارشیسازی قسمتهای مختلف سایت را برای شما فراهم میکنند. اما در زمان خرید قالب برای طراحی سایت فروشگاهی باید معیارهایی را درنظر بگیرید که در این اینجا را بررسی کنید بخش به آنها اشاره میکنیم. معیارهایی که هرگز از دانستن آنها پشیمان نخواهید شد.
در این روش حتی برای ثبت دامنه و هاست هم پیچیدگی ندارید و ثبت آنها در مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی به صورت خودکار انجام میشود.
آیا سئو و بهینهسازی سایت، نیز پس از طراحی انجام میشود؟
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی، سیستم حمل و نقل در ووکامرس را با هم بررسی میکنیم.
ابزارکها یا ویجتها المانهایی هستند که یک ویژگی خاص را به سایت شما اضافه میکنند.
اسلایدر یکی از المانهای ضروری برای طراحی هر نوع سایت بهخصوص سایت فروشگاهی است. اما اغلب در سایتهای کسبوکار و سایتهای فروشگاه آنلاین استفاده میشود.
این گزینه نیز یکی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت ایجاد وب سایت است.
سرورهایی که به مخاطبان هدف شما نزدیکتر هستند میتوانند سرعت بارگذاری صفحات را بهبود بخشند.
در واقع فروشگاه اینترنتی به وب سایتی گفته میشود که خدمات و یا محصولات خود را به صورت آنلاین و از طریق اینترنت به کاربران خود ارائه میدهد .